Kvalitetsarbete

Vårt motto är: ”Att alltid infria och helst överträffa kundens förväntningar ”

certificate

Vi sätter ett stort värde på kvalitet och yrkesstolthet och arbetar ständigt för att leverera kvalitet städningar. Vi erbjuder hög kvalitet, god service och stor flexibilitet.

-Vi har olika färgkoder för trasor så att inte smuts och bakterier sprids i ditt hushåll, röda trasor till badrum, gröna trasor till kök, blå trasor till dammtorkning av övriga ytor. Tilläggas bör att vi bara använder rent vatten d vs vatten med kem. Med rent vatten menar vi att vi aldrig doppar en använd mopp eller trasa i vattnet efter den använts på någon yta.

-Vi använder oss alltid av kvalitetssäkrande och professionella rengöringsmedel för varje enskilt ändamål. Vi står för alla rengöringsmedel. Vi tvättar i vårt eget tvätteri och har alltid rena textilier med oss. Vi rengör alltid våra maskiner noga och är därmed alltid säkra på att vi har rena redskap med oss.

-Vi arbetar med PH-skalan när vi avgör vilket kem som behövs. Surt medel 7,0 och neråt för att lösa sten och mineraler 8 och uppåt för mer fettlösande effekt till t.ex kök. För alla övriga ytor används mycket PH-neutrala medel på ca PH7-8 för att skona era ytor från slitage och skador så mycket som möjligt, men även för att skona våra medarbetares händer.

-Våra kem doftar inget men vi tillsätter en doft baserad på eteriska oljor som känns fräsch och lyxig när man kommer hem till ett ny städat hem. Att ha hemstädning ska vara mer än bara rent det skall vara en WOW-känsla, en upplevelse.

’’Utbildning lika med kvalitet”

-Vi utbildar våra medarbetare enligt nordisk standard. Vi ser utbildningen som en av de viktigaste faktorerna som påverkar kvaliteten. Vi vet att våra medarbetare är säkra på sin sak och kan sitt yrke och utför sina arbetsuppgifter med yrkesstolthet.

-När du anlitar oss kan du alltid följa upp vårt arbete. Vid varje städtillfälle lämnar vi efter oss en signerad checklista som är ert kvitto på att vi har utfört de arbetsmoment som uppdraget innefattar. Sådana checklistor skrivs för alla typer av städning.

-Ni kan sedan med hjälp av checklistan följa upp vårt arbete. Vi är alltid tacksamma för feedback som gör att vi kan bli ännu bättre.

-Vi gör alltid hembesök innan vi städar för första gången och går igenom med er vad ni vill ha gjort. Detta för att säkerställa att vår leverans håller utlovad standard.

-Vårt mål är att det alltid är samma serviceassistent som kommer till er. Vid eventuella sjukdomsfall eller dylikt skickar vi givetvis någon annan lämplig medarbetare.

-Och all personal bär företagskläder och ID-kort.